Naam  
E-mail  
Onderwerp  
Hoe heb je ons gevonden?  
Bericht  

... Stuur ons een berichtje

 

Wens je ons een berichtje te sturen, te boeken, uit te nodigen op je feestje, ... vul dan snel je gegevens en boodschap hieronder in. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk terug! 

Laat van je horen!

 

Optredens van De Planken zijn opgebouwd rond thema's die jong en oud aanbelangen. We zingen over feestjes, mama's en papa's, wereldreizigers, warm weer, bang zijn, pesten, ... dat allemaal in een ludieke en aanstekelijke sfeer. Bovendien gieten we elk liedje in een ander muzikaal jasje. We nemen je mee van rock, pop, country, disco, schlager ... en vele meer!

 

Bij elk optreden gaan we op zoek naar interactie met het publiek van klein tot groot, op die manier maken we er een totaalgebeuren van! Naast leuke muziek die je te horen zal krijgen, mag je ook visueel aan wat dingen verwachten! Wist je trouwens dat de groep de Planken al meer dan 15 jaar ervaring heeft en bestaat uit professionele muzikanten? Cool hé?!

 

Je kan ons boeken voor allerlei soorten eventen: festivals, schoolfeest of -voorstellingen, bedrijfsfeesten, dorpsfeest, organiseer je zelf een lekker optreden ... Een optreden van De Planken duurt 50 tot 60 min.

 

Heb je nog wat vragen? Laat dan snel van je horen en stuur ons een berichtje!

Enkele weetjes ...